Бойовики обстріляли два контрольних пункти. Поранений прикордонник

П'ятниця, 15 липня 2016, 09:30

Бойовики обстріляли Контрольно-пропускні пункти "Майорськ" та "Мар’їнка".

Про це повідомляє прес-служба ДПС.

"Збройні формування не припиняють вести вогонь по контрольним постам, що на лінії розмежування сторін. Черговий раз бойовики здійснили обстріли КрП "Майорськ" та "Мар’їнка" на яких несуть службу прикордонники. Російські найманці використовували артилерію та стрілецьку зброю", - сказано в повідомленні.

У четвер після 20.00 терористи з напрямку населеного пункту Олександрівка, що на неконтрольованій території відкривали вогонь по позиціям контрольного посту "Мар’їнка". Обстріл вівся зі стрілецької зброї.

Крім того, у п'ятницю блізько 1 ночі бойовики з артилерії відкривали вогонь по позиціям контрольного поста "Майорськ". Обстріл вівся зі сторони Горлівки.

У результаті обстрілу один з військовослужбовців Держприкордонслужби отримав осколкове поранення.

Прикордоннику на місці надали першу необхідну допомогу та доправили в медичний заклад. Загрози життю українського захисника немає.

Як відомо, на цих пунктах дуже напружений рух. Пункти не працюють вночі. 

Вранці в п'ятницю на контрольному пункті "Зайцеве" для перетину лінії розмежування на в'їзд з неконтрольованої території перебувало 70 автомобілів, а на виїзд 100. В КПВВ  "Мар’їнка" в напрямку в’їзд знаходилося 200 транспортних засобів та 150 рухалися зворотно. 

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування