Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

За добу в Україні в ДТП загинуло 9 осіб

П'ятниця, 15 липня 2016, 09:50

Упродовж минулої доби до великих ДТП в Україні загинули 9 осіб, а ще близько 40 постраждали, частина з постраждалих госпіталізована з серйозними травмами.

Такі дані Державної служби України з надзвичайних ситуацій за період з 7 ранку 14 липня по 7 ранку 15 липня.

Так, в Біляївському районі (Одеська обл.) yа 17 км автодороги Одеса-Рені в 09.03 14 липня сталjся зіткнення двох легкових автомобілів "Opel Combo", "Chevrolet Aveo" і рейсового автобуса "Еталон".

В результаті дорожньо-транспортної пригоди 24 людей доставлено на обстеження в лікарню, з них 10 осіб у важкому і середньому стані госпіталізовані. Пожежно-рятувальним підрозділом ГСЧС проводилися роботи по вилученню постраждалих з автомобілів.

В Одеській області поблизу c.Біленький Білгород-Дністровського району на автодорозі Одеса-Татарбунари о 19.45 14 липня сталася зіткнення легкового автомобіля "ВАЗ-2106" з мікроавтобусом "Mercedes Vito".

В результаті дорожньо-транспортної пригоди 1 особа загинула та 10 осіб (з них 3 дітей) у важкому і середньому стані госпіталізовані. Рятувальники ГСЧС проводили роботи по вилученню постраждалих з автомобілів.

В Івано-Франківській області в с.Ямниця Тисменицького району о 00.20 15 липня водій позашляховика "BMV X5" не впорався з керуванням і зіткнувся з опорою лінії електропередачі. В результаті даного ДТП загинули 4 людини.

У Херсонській області поблизу с.Сокологорное Генічеського району на автодорозі Харків-Чонгар о 03.00 15 липня сталося зіткнення легкових автомобілів "Opel Vivaro" та "Nisan Almera". В результаті ДТП загинули 4 людини, а 6 осіб (з них 1 дитина) у важкому і середньому стані були госпіталізовані.

Інтерфакс-Україна

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування