Стало відоме ім'я одного з поранених у Ніцці українців

П'ятниця, 15 липня 2016, 15:24

Український студент Влад Костюк з Вінниччини, який наразі вчиться в Університеті Каліфорнії у США, опинився серед поранених в Ніцці.

Про це розповів "Укрінформу" його шкільний вчитель Петро Тризна.

"Влад повідомив батькам та друзям, що він поранений під час перебування в Ніцці. Люди, які йшли поряд з ним, загинули під час теракту. Його самого спочатку занесли до місцевого казино, а потім він отримав меддопомогу. Наразі самому Владу в інтересах слідства заборонено спілкуватися з пресою", – розповів Тризна.

Напередодні трагедії Костюк брав участь у European Innovation Academy, яка проходила саме в Ніцці. Окрім нього, Україна була там представлена ще одним українським студентом, який навчається в Канаді.

Сам Костюк опублікував фото поранених ніг у Facebook і додав, що йому пощастило вижити, на відміну від людей, які з ним йшли. Він також повідомив, що йому зробили операцію.

Раніше українське МЗС повідомляло, що під час теракту в Ніцці поранено двох громадян України, один українець загинув.

Як відомо, 14 липня у Ніцці після святкувань з нагоди національного свята вантажівка в'їхала у натовп людей, що поверталися додому. Водій вантажівки також відкрив вогонь по людях.

Президент Франції Франсуа Олланд продовжив надзвичайний стан у Франції ще на три місяці.

Станом на ранок п'ятниці відомо, що кількість загиблих в результаті теракту на Англійській набережній у Ніцці зросла до 84 осіб.

"Українська правда" у Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування

Читайте УП В Google News