Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Колишню учасницю "ЛНР" звільнили від кримінальної відповідальності

Субота, 16 липня 2016, 14:40

Лисичанський міський суд звільнив від кримінальної відповідальності колишню учасницю "ЛНР", яка скористалася програмою СБУ "На тебе чекають вдома".

Суд врахував, що перевірка СБ України не встановила злочинів, скоєних жінкою під час перебування у бандформуванні бойовиків, повідомляє прес-центр СБУ.

При винесенні рішення він також взяв до уваги співпрацю підсудної зі слідством та її сприяння у розкритті діяльності терористичної організації "ЛНР".

Колишня учасниця дізналась про програму у червні поточного року із місцевих ЗМІ.

Після отримання копії ухвали суду жінка закликала усіх бойовиків незаконних збройних формувань скористатися програмою СБУ.

Програма СБУ "На тебе чекають вдома" передбачає повернення на підконтрольну Україні територію громадян України, які добровільно відмовились від участі в терористичних організаціях ДНР/ЛНР.

Програма поширюється на осіб, які готові добровільно відмовитися від участі в терористичній діяльності та співпрацювати з правоохоронними органами України; не брали участі у вбивствах, катуваннях, зґвалтуваннях та інших тяжких злочинах; мають щире бажання виправити власні помилки чесною працею на благо України.

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування