Спостерігачі ОБСЄ зафіксували порушення режиму тиші бойовиками

Вівторок, 19 липня 2016, 09:12

Спостерігачі української сторони Спільного центру з контролю та координації питань припинення вогню та стабілізації лінії розмежування сторін та Спеціальної моніторингової місії ОБСЄ зафіксували чергові факти злочинів проти громадян України та їхнього приватного майна на Донбасі.

Про це інформує прес-центр штабу АТО у вівторок.

Так, 16 липня, з 15.45 год. до 22.40 год. населений пункт Торецьк незаконні збройні формування обстріляли з мінометів калібру 120 мм і 82 мм, РПГ, АГС, БМП-1 та стрілецької зброї. Було пошкоджено чотири об’єкти житлового сектора та присадибні ділянки.

17 липня, з 16.25 год. до 22.55 год. під обстріл потрапила Авдіївка. Бойовики застосували міномети калібру 120 мм та 82 мм, СПГ, РПГ, АГС, БМП та стрілецьку зброї з напрямків від Каштанового, Мінерального, Яковлєвки, Ясинуватої. Пошкоджено три об’єкти житлового сектора та присадибні ділянки. Поранення спини отримав місцевий мешканець 1974 року народження.

18 липня, було проведено документування фактів порушення режиму припинення вогню в Новомихайлівці, Мар’їнського району.

В період з 00.18 год. до 01.45 год. це село бойовики обстріляли з мінометів калібром 120 мм з напрямку від району Донецького аеропорту та Петровського району Донецька. Пошкоджено три об’єкти житлового сектора та нанесено суттєвої шкоди присадибним ділянкам.

Крім того, осколками снаряду було поранено двох місцевих мешканців: жінку 1981 року народження (отримала осколкові поранення верхньої кінцівки та грудної клітини) та чоловіка 1949 року народження (отримав поранення в живіт).

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування