Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Чиновнику ОПЗ Щурикову просять 205 мільйонів грн застави

Вівторок, 19 липня 2016, 12:27

Прокуратура просить Солом'янський райсуд Києва обрати першому заступнику голови правління "Одеського припортового заводу" Миколі Щурикову запобіжний захід у вигляді утримання під вартою строком 60 днів з правом застави в розмірі 205 млн 1 тис. грн.

Про це заявив представник Спеціалізованої антикорупційної прокуратури на засіданні суду у вівторок, пише "Інтерфакс-Україна". 

За його словами, Щуриков затриманий.  Йому оголошено підозру в скоєнні особливо тяжкого кримінального злочину - розтрата майна в особливо великому розмірі з використанням службового становища, за яке передбачено позбавлення волі на термін понад 10 років.

Суд пішов до нарадчої кімнати.

Як відомо, 14 липня керівник САП Назар Холодницький повідомив, що заступника голови "Нафтогазу" Сергія Перелому і першого заступника голови ОПЗ Микола Щурикова затримали у справі про розтрату коштів підприємства.

17 липня Солом'янський райсуд Києва взяв під варту першого заступника глави правління НАК "Нафтогаз" Сергія Перелому строком до 9 вересня з альтернативою внесення застави 80 мільйонів гривень.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...