В Єревані відбулися зіткнення біля захопленого відділу поліції

Четвер, 21 липня 2016, 01:13

У Єревані біля захопленого 17 липня відділу поліції пройшли зіткнення між демонстрантами і співробітниками правоохоронних органів.

Про це повідомляє Радіо Азатутюн.

Присутні на вулиці Хоренаці в Єревані прихильники збройної групи "Сасна црер", яка захопила будівлю полку ППС, вимагали вирішити питання із забезпеченням харчування групи.

Конфлікт між поліцією і демонстрантами розгорівся через вимоги присутніх, щоб харчування групі підвозила не поліція, а депутат Нікол Пашинян.

В ході сутичок поліція застосувала світлошумові гранати.

Після припинення зіткнень громадяни почали будувати барикади зі сміттєвих баків, лавок і інших підручних матеріалів на прилеглому до вулиці проспекті Тигран Мец.

За даними Міністерства охорони здоров'я Вірменії, за медичною допомогою звернулися 45 осіб, в тому числі 25 співробітників поліції.

Як повідомлялось, на світанку в неділю група озброєних осіб захопила будівлю поліції для того, щоб звільнити координатора вірменської опозиційної громадської ініціативи "Установчий парламент" Жірайра Сефіляна, що знаходиться під арештом за звинуваченням у незаконному придбанні та зберіганні зброї. В результаті нападу є загиблі.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...