Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Бойовики обстріляли околиці Авдіївки, загинув мирний мешканець

Четвер, 21 липня 2016, 10:55
Бойовики обстріляли околиці Авдіївки, загинув мирний мешканець

На території тимчасово окупованого Донбасу внаслідок обстрілів з боку незаконних збройних формувань околиць н.п. Авдіївка загинув місцевий мешканець.

Про це 21 липня повідомили у прес-центрі штабу АТО.

"Бойовики обстріляли південно-східні околиці Авдіївки. Вогонь вівся з напрямків н.п. Каштанове, Мінеральне, Яковлівка, Спартак та з Аеропорту, при цьому було використано заборонені Мінськими угодами ствольна артилерія калібром 122 мм та міномети калібром 82 мм - представники української сторони СЦКК зафіксували 60 розривів боєприпасів", - повідомили у штабі.

Також бойовики використали СПГ, РПГ, АГС, озброєння БМП та стрілецьку зброю. 

Внаслідок обстрілів було пошкоджено житлові будинки місцевих мешканців, лінії електропередач, через які забезпечується електропостачання Авдіївки, населений пункт залишився без світла та води. 

"Не обійшлося без жертв. Місцевий мешканець 1997 року народження отримав несумісне із життям поранення голови", - зазначили у штабі АТО.

Бойовики ОРДО обстріляли околиці н.п. Авдіївка
Бойовики ОРДО обстріляли околиці н.п. Авдіївка
прес-центр штабу АТО
 
 
 

Окрім цього на Луганському напрямку бойовики здійснили обстріли території, підконтрольній силам АТО, від зруйнованого автомобільного мосту до пішохідного мосту смт Станиця Луганська.

"Цього разу бойовики використовували озброєння БМП, автоматичні та протитанкові гранатомети та стрілецьку зброю", - йдеться у повідомленні. 

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування