Туреччина заспокоює туристів: надзвичайний стан на них не вплине

Четвер, 21 липня 2016, 19:13

Надзвичайний стан у жодній формі не вплине на повсякденне життя громадян Туреччини, подорожі та відпустки туристів та не створить перешкод для міжнародного туризму і авіасполучення.

Про це сказано в заяві міністерства культури та туризму Туреччини з приводу надзвичайного стану. Текст заяви розміщено на сайті посольства Туреччини в Україні.

"Заходи безпеки, які будуть вживатися, в жодній формі не впливатимуть на повсякденне життя громадян Туреччини, подорожі та відпустки гостей, які відвідують нашу країну, та не створюватимуть жодних перешкод для міжнародного туризму та повітряного сполучення", - сказано у заяві.

Мінтуризму також запевняє, що будь-які негативні ситуації, які могли б вплинути на безпечний відпочинок на усіх туристичних напрямках, відсутні.

Там пояснили, що надзвичайний стан, оголошений по всій території Туреччини терміном на три місяці починаючи з 21 липня – це пакет заходів для підвищення заходів безпеки з метою забезпечення держорганам "можливості боротися із загрозою, спрямованою проти прав і свобод громадян".

"Зазначений пакет заходів не включає обмежень базових прав і свобод", - йдеться у заяві.

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування