В районі Красногорівки хотіла прорватися група бойовиків

П'ятниця, 22 липня 2016, 16:06

У п'ятницю в районі Красногорівки диверсійна група бойовиків намагалася прорватися на територію, контрольовану силами АТО.

Про це йдеться у повідомленні оперативного командування "Захід".

"Військовослужбовці однієї з бригад оперативного командування "Захід", розташованої в районі міста Красногорівка Донецької області, в черговий раз зірвали плани ворожих спецпризначенців, які намагалися проникнути на територію, контрольовану Збройними Силами України", - сказано у повідомленні.

Як повідомив прес-офіцер підрозділу, безпосередній учасник зіткнення, "бій розпочався з сильного мінометного обстрілу та супроводжувався вогнем двох крупнокаліберних снайперських гвинтівок калібром 12,7-мм та вогнем зі стрілецької зброї".

"Під прикриттям шквального вогню повз позиції українських вояків спробувала пройти велика диверсійна група, яку помітили бійці з українського спостережного посту", - йдеться у повідомленні.

Вказується, що бій тривав понад три години.

"Диверсанти підійшли настільки близько, що українським солдатам довелося використовувати ручні гранати. В результаті бою противник в паніці відступив, зазнавши великих втрат. Двоє українських вояків були легко поранені внаслідок мінометного обстрілу наших позицій", - повідомили у відомстві.

Як відомо, у п'ятницю речник Адміністрації президента з питань АТО Андрій Лисенко повідомив, що у зоні проведення АТО загинув один український військовий, ще двоє отримали поранення.

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування