Мюнхенським нападником виявився 18-річний німець іранського походження

Субота, 23 липня 2016, 05:10

Нападником у Мюнхені, який відкрив вогонь по відвідувачах торговельного центру, виявився 18-річний німець іранського походження, який довгий час мешкав у місті, його мотиви досі залишаються "абсолютно незрозумілими".

Про це пише DW.com.

Як повідомив керівник поліції Мюнхена Губертус Андре на прес-конфренції, нападник - 18-річний німець іранського походження, який довгий час мешкав у місті. Він мертвий. Експертизою буде встановлено, чи покінчив він життя самогубством, чи його застрелили поліцейські під час переслідування. Нападник стріляв з пістолета, його мотиви досі залишаються "абсолютно незрозумілими".

Поліція не бачить зв'язку між стріляниною у Мюнхені та нападом на пасажирів електрички у Баварії між містечком Охсенфурт та містом Вюрцбург, який здійснив 17-річний біженець з Афганістану і внаслідок якого було поранено п'ятеро осіб.

Також у поліції уточнили, що серед поранених є діти, а серед загиблих - молоді люди. Троє поранених перебувають у тяжкому стані. Загалом поранення отримали 16 осіб.

Раніше повідомлялось, що під час стрілянини в торговельному центрі Olympia в Мюнхені загинули щонайменше дев’ятеро осіб, а також сам стрілець, який наклав на себе руки.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...