Штаб: Сили АТО за добу відбили п'ять атак ДРГ бойовиків

Неділя, 24 липня 2016, 07:41
Штаб: Сили АТО за добу відбили п'ять атак ДРГ бойовиків

За минулу добу бойовики 77 разів відкривали вогонь по підрозділах сил АТО, в тому числі з забороненої мінськими угодами зброї.

Про це прес-центр штабу АТО повідомив на сторінці в Facebook.

 "Зокрема, 40 обстрілів зафіксовано на Маріупольському, 19 на Донецькому і 18 на Луганському напрямках", - йдеться в повідомленні

На Маріупольському напрямку в Мар'їнці ДРГ бойовиків двічі намагалися захопити українські опорні пункти, але ЗСУ відбили атаки.

Крім цього, з 120 мм мінометів терористи били по Чермалику, Гнутовому, Новогригорівці, Широкиному, Водяному і Старогнатівці.

Також, по позиціях сил АТО в Приазов'ї бойовики стріляли з 82 мм мінометів, гранатометів, БМП, великокаліберних кулеметів і стрілецької зброї. Біля Новогригорівки терористи 8 разів стріляли з танка.

В Авдіївці на Донецькому напрямку бойовики задіяли 122 мм артилерію, 120 і 82 мм міномети, гранатомети і великокаліберні кулемети. Також, 30 снарядів з 122 мм самохідних артустановок терористи випустили по силах АТО в Опитному. Під вогонь з 120 мм мінометів тричі потрапили українські бійці в Новоселівці Другій, а під селищем Луганське бойовики використовували БМП, великокаліберні кулемети і стрілецьку зброю.

У Луганській області, в районі Новозванівки, сили АТО відбили три атаки ДРГ. У штабі заявили, що бойовики зазнали втрат і відступили.

Крім цього, тут терористи обстріляли укріплення ЗСУ з 122 мм самохідних установок, 120 і 82 мм мінометів, гранатометів, зенітних установок і стрілецької зброї. Артилерію калібру 122 мм і 82 мм міномети бойовики задіяли під Новоолександрівкою. Також бандити вели вогонь з танка в районі Попасної.

"Незважаючи на збройні провокації противника, Сили АТО повністю контролюють ситуацію уздовж всієї лінії розмежування", - підкреслили в штабі.

"Українська правда" в Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування