Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Штаб: За добу загинули 6 військових, 13 - поранені

Неділя, 24 липня 2016, 12:43

За минулу добу внаслідок бойових дій у зоні АТО 6 українських військових загинули, 13 зазнали поранень.

Про це 24 липня повідомив речник АП з питань АТО Олександр Мотузяник.

Окрім того, за даними штабу, ще 8 українських бійців отримали контузії.

Разом з тим, за даними Мотузяника, втрати бойовиків за минулу добу становлять 7 осіб, 12  бойовиків отримали поранення.

"Ці втрати понесли одразу 4 з’єднання російсько-окупаційних військ – так звані "6-й полк" (Стаханов), "7-а бригада" (Дебальцеве), "9-й полк" (Новоазовськ), "11-й полк" (Макіївка)", - зазначив речник АП з питань АТО. 

"Найбільш гаряче 23 липня було на Луганському напрямку, де відбулося 3 бойових зіткнення та 15 ворожих обстрілів. Основні бойові дії розгорнулися у Попаснянському районі (ділянка фронту Золоте – Троїцьке). Також ворог порушив режим тиші у Лопаскиному (район м. Щастя) та здійснив мінометний обстріл в Оріховому (район Бахмутської траси)", - зазначив Мотузяник.

На Донецькому напрямку відбулося 19 ворожих обстрілів, з  них 10 – з важкого озброєння. При цьому вночі бойовики здійснили потужний артилерійський обстріл позицій сил АТО у напрямку Авдіївки та Опитного, та порушили "режим тиші" у Троїцькому, в горлівській агломерації, позиції "Шахта Бутовка". 

У напрямку Маріуполя відбулося 2 бойових зіткнення, 38 обстрілів, зокрема 15 – з важкого озброєння, бойовики використовують міномети і танки. Найбільш потужні обстріли сталися у Красногорівці, Старогнатівці, Чермалику та на ділянці фронту Гнутове – Широкине. 

"Минулої доби противник вів активну повітряну розвідку з використанням БПЛА. Зокрема, на Донецькому напрямку ворог застосував 5 безпілотників. Один із них був збитий бойовиками зі складу так званої "7-ї бригади", - зазначив Мотузяник.

 

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування