Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Росія продовжує постачати на Донбас бойовиків і зброю – розвідка

Понеділок, 25 липня 2016, 11:56

Росія продовжує забезпечувати свої окупаційні війська на Донбасі особовим складом та зброєю.

Про це йдеться у повідомленні Головного управління розвідки.

Згідно з повідомленням, 24 липня зафіксовано переміщення з Росії до Свердловська Луганської області чотирьох вантажних автомобілів з особовим складом (110 військовослужбовців) та трьома гарматами на причепі.

Українська сторона надала інформацію представникам Спеціальної моніторингової місії ОБСЄ про наявність танків, артилерійських систем калібру понад 100 мм, самохідних артилерійських установок та 122-мм ракетних систем залпового вогню "Град" у районах Старомихайлівки, Дебальцевого, Донецька, Макіївки, Горлівки та Веселогорівки.

Крім того, за даними розвідки, зафіксовані чергові втрати особового складу з’єднань та частин 1 (Донецьк) та 2 (Луганськ) армійських корпусів ЗС РФ.

Зокрема, 24 липня загинули четверо та поранено семеро військовослужбовців 11 окремого мотострілецького полку (Макіївка) та 9 окремого штурмового мотострілецького полку морської піхоти (Новоазовськ) 1 АК (Донецьк) ЗС РФ, а також 6 окремого мотострілецького полку (Стаханов) 2 АК (Луганськ) ЗС РФ.

"Найбільших втрат зазнав 6 окремий мотострілецький полк (Стаханов) 2 АК ЗС РФ, підрозділи якого здійснювали обстріли сил АТО у районі н.п. Попасна", – додали у розвідці.

Українська правда

"Українська правда" у Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування