Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

СБУ перекрила нелегальні перевезення з Луганська до Одеси

Понеділок, 25 липня 2016, 15:05

Співробітники СБУ припинили діяльність організованого угруповання, яке налагодило нелегальні пасажирські перевезення з тимчасово окупованих терористами територій через державний кордон України.

Про це повідомляє прес-служба СБУ.

Згідно з повідомленням, підозрювані здійснювали перевезення пасажирів автобусами з тимчасово окупованого Луганська до Одеси та в зворотному напрямі.

Всі фото: СБУ
Всі фото: СБУ

"Для уникнення перетину лінії розмежування маршрут пролягав через україно-російський кордон, зокрема, через тимчасово непідконтрольні державним органам України пункти пропуску на кордоні з Російською Федерацією. При цьому перевізники ще й сплачували "податки" до бюджету "ЛНР", – сказано у повідомленні.

 

У СБУ додали, що спільно з Національною поліцією та органами прокуратури затримали на Харківщині організатора нелегального бізнесу та трьох спільників.

 

"Під час обшуків правоохоронці вилучили схему маршруту автобуса, погоджену з так званим "Міністерством транспорту ЛНР", посадочні талони, печатки зареєстрованих в "фейковій республіці" підприємств, свідоцтва платників податків "ЛНР" тощо", – додали у відомстві.

Наразі підозрюваним оголошено про підозру в скоєнні злочину, передбаченого ч 3 ст. 332 Кримінального кодексу України. Триває досудове слідство.

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...