Доба в АТО: 61 обстріл і три атаки ДРГ противника

Вівторок, 26 липня 2016, 07:43

За минулу добу російські окупаційні війська 61 раз відкривали вогонь по підрозділах сил АТО, зокрема, 29 обстрілів зафіксовано на Маріупольському, 27 на Донецькому та 5 на Луганському напрямках.

Про це повідомляє прес-центр штабу АТО.

Під Талаківкою на Маріупольському напрямку ворог застосував 122-мм артилерію та 120-мм міномети. Крім цього противник використовував 120-мм міномети поблизу Водяного і Красногорівки.

У Мар’їнці ДРГ бойовиків двічі намагалися захопити опорні пункти ЗСУ.

О 19:07 близько 30 окупантів під прикриттям прицільного вогню підійшли на коротку відстань до позицій українських військ. У відповідь бійці ЗСУ застосували гранатомети і стрілецьку зброю. Зазнавши втрат ворог відступив.

Згодом, о 19.20 ще одна спроба російських окупаційних військ атакувати укріплення сил АТО під Мар’їнкою також закінчилась для них поразкою. Крім цього, на Приазов’ї противник вів вогонь з 82-мм мінометів, БМП, гранатометів, великокаліберних кулеметів.

На Донецькому напрямку неспокійно було в Авдіївці, де ворог бив по українських захисниках із 122-мм самохідних установок, 120 та 82-мм мінометів, гранатометів та стрілецької зброї.

Також, близько 17.10 в Авдіївці ДРГ противника кількістю до 8 чоловік намагалася штурмувати спостережний пост сил АТО. Бійці ЗСУ вступили у вогневий контакт з диверсантами та завдавши їм втрат змусили відступити.

Крім цього, 120-мм міномети ворог застосував під Троїцьким, 82-мм міномети - в Опитному та Невельському, а гранатомети - в Новгородському та Луганському.

На Луганщині противник вів вогонь з різних видів зброї по укріпленнях сил АТО у Новотошківському, Золотому, Новозванівці, Новоолександрівці та Лопаскиному.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування