Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Розвідка: бойовики зазнають втрат і не рвуться на передову

Вівторок, 26 липня 2016, 12:48

За останню добу на Донбасі вбито 11 бойовиків та поранено 14 бойовиків, повідомляє Головне управління розвідки Міністерства оборони.

"Протягом доби підтверджені втрати противника склали 11 загиблих та 14 поранених військовослужбовців", – повідомляє відомство.

За даними розвідки, вони належали до 11 окремого мотострілецького полку (Макіївка), 9 окремого штурмового мотострілецького полку морської піхоти (Новоазовськ) та 3 окремої мотострілецької бригади (Горлівка) 1 АК (Донецьк) Збройних сил Росії, а також 6 окремого мотострілецького полку (Стаханов) та 7 окремої мотострілецької бригади (Дебальцеве) 2 АК (Луганськ) ЗС РФ.

"Найбільших втрат зазнали підрозділи 9 окремого штурмового мотострілецького полку морської піхоти (Новоазовськ), які намагались здійснювати диверсійно-розвідувальні дії у районі н.п. Широкине, а також 3 окремої мотострілецької бригади (Горлівка), які здійснювали обстріли сил АТО у районі н.п. Зайцеве", – повідомляє розвідка.

Встановлено прізвища деяких важкопоранених, направлених до міських клінічних лікарень Донецька та Новоазовська: Терещенко Борис Юрійович, Денисов Денис Володимирович, Поцелуєв Олександр Анатолійович та Бєлий Іван Григорович.

"З огляду на втрату мотивації подальшої участі у бойових діях на тимчасово окупованих територіях сходу України та незадовільне забезпечення, у т.ч. медичне, різко збільшується кількість військовослужбовців з’єднань та частин 1 АК (Донецьк) ЗС РФ, які намагаються уникнути направлення на передову", – заявляють розвідники.

За їхніми даними, з 22 по 25 липня у двох міських клінічних лікарнях Донецька померло від браку медикаментів та неналежної медичної допомоги 9-ро та значно погіршився стан ще 48-х військовослужбовців 11 окремого мотострілецького полку (Макіївка), 3 окремої мотострілецької бригади (Горлівка) та окремого розвідувального батальйону 1 АК ЗС РФ, які отримали важкі поранення на Слов’янському та Донецькому напрямках.

"Зазначене викликало відкрите невдоволення особового складу на передовій та поодинокі спроби самостійно залишити передові позиції", – заявляють розвідники.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування