Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Хресна хода рушила пішки до Києва житомирською трасою

Вівторок, 26 липня 2016, 16:28

Колона учасників організованої УПЦ МП хресної ходи продовжила рух пішки до Києва по житомирській трасі, поліція забезпечує правопорядок.

Про це повідомляє "Інтерфакс-Україна", посилаючись на прес-службу поліції Київської області.

"Колона пішки продовжила рух", – повідомив співрозмовник агентства в поліції.

Правоохоронці запевнили, що вживають усіх заходів для забезпечення безпеки учасників хресної ходи.

Для руху колони виділено одну зі смуг для заїзду до Києва на житомирській трасі. Колона відокремлена від проїжджаючих машин вільної смугою і обмежувальним тросом.

Просування віруючих контролюють правоохоронці. Дорогою в напрямку Житомира машини просуваються повільно.

Житомирською трасою колона хресної ходи має підійти до Храму святителя Феодосія Чернігівського (який вважається покровителем ліквідаторів аварії на Чорнобильській АЕС) в Святошинському районі Києва і провести там молебень.

Перед цим правоохоронці умовляли учасників організованого УПЦ МП хресної ходи скористатися автобусами для під'їзду на місце молебню в Києві.

Раніше у вівторок міністр внутрішніх справ Арсен Аваков повідомив, що сили Національної поліції і Національної гвардії заблокували прохід хресного ходу по Києву в зв'язку з виявленням бойових гранат і муляжу.

Поліція відкрила кримінальне провадження за фактом виявлення і знищення муляжів вибухових пристроїв і двох закладок з бойовими гранатами і димовими шашками.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування