Двоє членів озброєної групи в Єревані здалися поліції

Середа, 27 липня 2016, 02:51

Двоє членів захопила в Єревані будівлю патрульно-постової служби поліції збройної групи здалися поліції.

Про це повідомив на своїй сторінці в соціальній мережі facebook начальник Управління інформації та зв'язків з громадськістю поліції Вірменії Ашот Агаронян, пише newsarmenia.am.

За його словами сталася перестрілка, в результаті якої були поранені співробітник правоохоронних органів, а також Павло Манукян (один з лідерів збройної групи) і його син Арам. Всі троє доставлені в лікарню.

На даний момент перестрілка припинена, ведуться переговори для завершення процесу здачі збройної групи, зазначив Агаронян.

Група озброєних прихильників заарештованого опозиціонера Жірайр Сефіляна 17 липня захопила полк ППС в Єревані. Під час нападу загинув полковник Артур Ваноян, з різними пораненнями були госпіталізовані шестеро - п'ятеро поліцейських і один з нападників.

Особи, які захопили будівлю поліції вимагають звільнити Сефіляна, заарештованого близько місяця тому за підозрою в незаконному зберіганні групою осіб зброї.

У ніч на 20 липня на території навколо захопленого будівлі ППС відбулися зіткнення мітингувальників з поліцією, в результаті яких постраждали 62 людини, 37 з них - співробітники поліції. Порушено кримінальну справу за фактом організації масових заворушень, звинувачення пред'явлені шістьом громадянам.

"Українська правда" в Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування