У Дніпрі заборонили рекламувати відпочинок у Криму

Середа, 27 липня 2016, 15:39

Депутати Дніпровської міськради в середу заборонили розміщення реклами в місті перевезень в тимчасово окупований Крим та відпочинку на території півострова.

Про це повідомляє "Інтерфакс-Україна".

"Давайте переведемо це питання з політичної площини в практичну. Забороняється реклама. Всі розуміють весь жах того, що відбувається (на сході України і в Криму – ред.). Повинні підтримати це рішення", – сказав мер Борис Філатов, звертаючись до депутатів.

Прийнятий документ забороняє розміщення в місті Дніпро будь-яким способом інформаційних сюжетів щодо пасажирських перевезень на тимчасово окупованій території і відпочинку в Криму на стаціонарних рекламних засобах, шляхопроводах, на зовнішній поверхні будинків, споруд, на транспорті та зупинках громадського транспорту.

Також буде здійснюватися постійний моніторинг розміщення зазначених інформаційних сюжетів на транспорті.

У разі виявлення порушень комунальне підприємство "Управління з організації контролю у сфері благоустрою і розміщення зовнішньої реклами" Дніпровської міськради буде примусово демонтувати кошти або сюжети, які містять заборонену рекламу, без прийняття додаткового рішення про примусовий демонтаж.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування