Чубаров: окупованому Криму уготована повна "зачистка" території

Четвер, 28 липня 2016, 16:36

Глава Меджлісу кримськотатарського народу народний депутат фракції БПП Рефат Чубаров вважає, що окупованому Криму загрожує повна "зачистка" території до стандартів "русского мира".

Так він прокоментував у себе в Facebook рішення окупаційної влади про ліквідацію так званого Кримського Федерального округу.

"Віднесення "Республіки Крим та міста Севастополя" до складу Південного Федерального округу свідчить про те, що вище політичне керівництво Росії, підготувало окупованому Криму долю інших, власне російських, територій, які виступають в якості об'єктів для насадження єдиної уніфікованої державної політики", – пише він.

За словами Чубарова, при реалізації цієї стратегії "етнічне або історичне розмаїття, культурні чи мовні особливості слугуватимуть прикриттям лише до моменту повної зачистки цієї території до стандартів "русского мира".

"А вже які стандарти "русского мира" і де завершуються його межі в уяві Путіна, вже ні у кого немає ілюзій... Росію чекають смутні часи", – резюмує він.

Як повідомлялося, президент Росії Володимир Путін включив так званий "Кримський федеральний округ" до складу Південного федерального округу.

Тепер до складу Південного федерального округу входять: Республіка Адигея (Адигея), Республіка Калмикія, Республіка Крим, Краснодарський край, Астраханська область, Волгоградська область, Ростовська область, місто Севастополь.

Центром федерального округу залишається Ростов-на-Дону.

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування