Суд арештував двох екс-директорів у справі "Охматдиту"

Четвер, 28 липня 2016, 20:00
Суд арештував двох екс-директорів у справі Охматдиту

Печерський райсуд Києва обрав запобіжний захід двом фігурантам справи про розкрадання понад дев’яти мільйонів державних коштів на дитячій лікарні "Охматдит".

Про це йдеться у повідомленні ГПУ у четвер.

Вказується, що одній особі "у вигляді тримання під вартою з альтернативою внесення застави у розмірі 3 млн 834 тис грн, другій – цілодобовий домашній арешт".

Третьому підозрюваному запобіжний захід не обрано, оскільки він знаходиться в лікарні.

В ГПУ нагадали, що досудове розслідування проводиться за фактом зловживання службовим становищем службовими особами ДП "Укрмедпроектбуд", ТОВ "Укрпрофмед" та іншими особами, а також заволодіння бюджетними коштами в особливо великих розмірах, під час будівництва сучасного лікувально-діагностичного комплексу Національної дитячої спеціалізованої лікарні "Охматдит", та нецільового використання бюджетних коштів службовими особами ДП "Укрмедпроектбуд".

У ході досудового розслідування установлено, що до вчинення указаних вище кримінальних правопорушень причетні три колишні директори ДП "Укрмедрпроектбуд" та ТОВ "Укрпрофмед".

Як відомо, 27 липня Служба безпеки та Національна поліція оголосили про підозру трьом фігурантам справи про розкрадання понад дев’яти мільйонів державних коштів на дитячій лікарні "Охматдит".

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...