Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

"Доктор Пі" не з’явився на суд у справі про оскарження вироку

Вівторок, 5 липня 2016, 21:41

Андрій Слюсарчук, відомий як "Доктор Пі", не з’явився на засідання у Апеляційному суді Львівської області, де мали розглядати оскарження його вироку.

Як повідомив ZAXID.NET Андрій Петришин - адвокат потерпілих від шахрайської діяльності та медичних експериментів псевдолікаря, на засідання суду не прийшли також адвокати обвинуваченого.

"Обвинувачений та адвокати не прийшли на засідання, але написали заяву про відвід судді Оксани Маліновської-Микич. Це та суддя, власне, на підставі рішення якої 23 червня Андрія Слюсарчука випустили із СІЗО. Ми будемо звертатися до генпрокуратури з проханням подання до Верховної ради клопотання про зняття з неї недоторканості та арешту, оскільки рішення про зміну запобіжного заходу можна приймати лише колегіально, а не одноосібно", - заявив Петришин.

Оскільки засідання суду не може відбуватися без участі Слюсарчука, то його закрили і перенесли на 7 липня.

З огляду на те, що обвинувачений не прибув на засідання, то у прокуратури є усі підстави подавати клопотання про зміну міри запобіжного заходу і повернення його у СІЗО.

За словами Андрія Петришина, інформації про те, де саме перебуває Андрій Слючарчук,  наразі немає, оскільки закордонного паспорта він не здав, то він не виключає, що чоловік може вже бути закордоном.

Як відомо, Андрія Слюсарчука звільнили з-під варти. У четвер, 23 червня, Львівський апеляційний суд змінив йому міру запобіжного заходу на час розслідування із тримання під вартою на особисте зобов'язання. 

Суд першої інстанції 14 лютого 2014 року засудив Андрія Слюсарчука до 8 років ув’язнення за вбивство через необережність, шахрайство та незаконну лікувальну діяльність, що призвела до тяжких тілесних ушкоджень і смерті. Наразі адвокати псевдолікаря намагаються оскаржити це рішення суду.

"Українська правда" в Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування