Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Луценко сподівається швидко передати до суду справу Швеця

Середа, 10 серпня 2016, 13:51

Генеральний прокурор Юрій Луценко сподівається на швидке просування справи судді Вищого господарського суду Віктора Швеця.

"У справі судді Швеця все відбувається згідно з законодавством, йому вручена підозра, він дає свідчення, і ми збираємося цю справу дуже швидко передати до суду. Він постане перед судом", – сказав він на брифінгу у Києві.

Як відомо, судді Швецю вручено підозру у замаху на заволодіння чужим майном шляхом обману (шахрайство), за попередньою змовою групою осіб, в особливо великих розмірах.

Також його підозрюють у завідомо неправдивому повідомленні про викрадення його елітного автомобіля для отримання страхової виплати – зі штучним створенням доказів і за попередньою змовою групою осіб.

За даними відомства, Швець вимагав від підприємця 10 тисяч американських доларів за нестворення перешкод у здійсненні комерційної діяльності.

У робочому кабінеті та за місцем проживання судді правоохоронці вилучили майже 300 тисяч доларів, боргові розписки на загальну суму 475 тисяч доларів і коштовності.

Також під час обшуку в Швеця виявили паспорт громадянина Угорщини на його ім’я.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування