Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Аксьонов звинуватив у новій кримській кризі Держдеп

Четвер, 11 серпня 2016, 12:31

Голова окупаційної влади Криму Сергій Аксьонов вважає, що українська влада намагалися влаштувати в Криму теракти і в цьому їм допомагав Держдеп США.

Про це він заявив телеканалу "Росія 24", повідомляє ТАСС.

"Ви бачите, на який шлях вони (влада України – ред.) стали – шлях терору. Тобто той шлях, який вони протестували проти власних громадян, тепер вирішили винести за кордон. Але при цьому я впевнений, що це не їх власні дії і посили – за ними маячить Держдеп США, тому що у посадових осіб України духу б не вистачило на проведення подібних заходів", – вважає він.

Аксьонов розповів, що жителі Криму активно пропонують владі та правоохоронним органам допомогу в затриманні "диверсантів".

"У мене в Facebook, в соцмережах аншлаг пропозицій кримчан ... патрулювати вулиці з метою виявлення диверсійних груп супротивників ... Я впевнений, що, задіявши зусилля місцевого населення, ми зможемо виявляти підозрілих осіб", – сказав він.

Як відомо, у середу російська ФСБ розповіла про нібито дві спроби нападу українських військових на Крим, під час яких загинули боєць ФСБ і російський військовий. Також у повідомленні стверджувалося, що цей напад підтримувався артобстрілом.

Президент Росії Володимир Путін, коментуючи цю заяву, звинуватив владу України в терорі.

Україна категорично спростувала всі звинувачення і звинуватила Росію в нагнітанні ситуації.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування