Бучанському тюремнику обрали запобіжний захід

Субота, 13 серпня 2016, 19:45

Печерський райсуд Києва обрав для заступника начальника Бучанської виправної колонії запобіжний захід у вигляді тримання під вартою з альтернативою застави 110 тисяч гривень, а одному з його спільників домашній арешт.

Про це повідомляє в суботу прес-служба військової прокуратури Центрального регіону.

"Оскільки сума неправомірної вигоди була значно вищою, ніж сума застави, що визначена судом, військова прокуратура оскаржуватиме це рішення в частині визначення застави", - йдеться в повідомленні.

Вказаним особам повідомлено про підозру за ч.3 ст.368 КК України (одержання групою осіб неправомірної вигоди у великому розмірі).

У прокуратурі зазначили, що другий посередник перебуває в лікарні та запобіжний захід щодо нього буде розглядатися судом після його одужання.

Як повідомлялося, 10 серпня військова прокуратура Київського гарнізону спільно з співробітниками Головного відділу по боротьбі з корупцією та оргзлочинністю Головного управління СБУ в місті Києві та Київській області затримали після одержання неправомірної вигоди 400 000 гривень заступника начальника Бучанської виправної колонії та двох його спільників за сприяння у достроковому звільненні від покарання за хворобою одного з засуджених колонії.

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування