Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Російські опозиціонери попросили в України візи в Крим

Понеділок, 15 серпня 2016, 16:23

Кандидати в депутати Держдуми РФ від партії ПАРНАС в Краснодарському краї звернулися в українське консульство за транзитною візою, щоб мати можливість потрапити в окупований Крим для агітації.

Про це повідомляє російський "Інтерфакс" з посиланням на прес-службу регіонального відділення партії.

"Кандидати в депутати Державної Думи, висунуті Партією народної свободи" у складі регіональної групи №33 (Краснодарський край-Адигея-Крим), Олексій Корольов, Олександр Сафронов і Марина Капиця направили в Генеральне консульство України в Ростові-на-Дону заяви на відкриття транзитних віз в Україну", – сказали в прес-службі.

У зверненні на ім'я генконсула, наголошується, що таким чином кандидати зможуть прибути на територію Криму сушею через Україну, "поважаючи норми не тільки вітчизняного законодавства, але і, одночасно, міжнародного права".

"Кандидати утримаються від організації виборчої кампанії в Криму в разі відсутності добра з боку України", – зазначив керівник регіонального відділення партії Леонід Запрудін.

Агентство зазначає, що партії, які беруть участь у виборах в Держдуму, повинні висувати кандидатів-списочників по всій території Росії.

"Українська правда" у Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування