Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Трамп готовий співпрацювати з Росією у боротьбі з ІДІЛ

Вівторок, 16 серпня 2016, 03:35

Кандидат у президенти США від Республіканської партії Дональд Трамп заявив, що готовий співпрацювати з Росією в боротьбі з терористичним угрупованням "Ісламська держава" .

Про це пише DW.com.

"Я вірю, що ми зможемо знайти спільну позицію з Росією у боротьбі проти ІД. Чи це не було би добре?", - заявив Трамп в ході свого виступу в Огайо у понеділок, 15 серпня.

Окрім того, Трамп зазначив, що відколи він критикував НАТО, Альянс змінився.

"Я раніше казав, що НАТО застарів, оскільки він не спромігся адекватно справитися з тероризмом. З часу моїх коментарів вони змінили свою політику і тепер мають окремий відділ, сфокусований на терористичних загрозах. Дуже добре, дуже-дуже добре", - розповів мільярдер.

Відомий багатьма скандальними висловлюваннями кандидат пообіцяв обмежити поширення "радикального ісламського тероризму".

"Ми не можемо дозволити інтернету бути використаним як засіб для рекрутування", - сказав Трамп і додав, що "будь-яка країна, яка поділяє цю ціль, буде нашим союзником".

Не оминув Трамп увагою і свою головну опонентку - Гілларі Клінтон - якій він закинув, що вона не має "ментальної та фізичної витривалості" боротися з ІД та "багатьма ворогами" Сполучених Штатів.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що кандидат у президенти США Дональд Трамп назвав чинного президента Барака Обаму засновником терористичного угруповання "Ісламська держава".

"ІДІЛ обожнює президента Обаму. Він є засновником ІДІЛ. І, я б додав, що співзасновницею є безсовісна Клінтон", - заявив Трамп.

Пізніше він заявив, що його фраза про те, що Обама заснував ІДІЛ була сарказмом.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування