РосЗМІ: Путін на цьому тижні відвідає Крим

Середа, 17 серпня 2016, 00:23
РосЗМІ: Путін на цьому тижні відвідає Крим

Президент Росії Володимир Путін в кінці тижня відвідає окупований Крим.

Про це пише РБК з посиланням на двох співрозмовників, близьких до Кремля, а також джерело, близьке до повпредства Південного федерального округу.

Попередньо візит заплановано на п'ятницю.

 За словами співрозмовників, Путін може поспілкуватися з місцевими чиновниками та відвідати молодіжний табір "Таврида", який розташований недалеко від Севастополя.

У прес-службі Кремля не змогли надати РБК оперативний коментар. Так званий віце-прем'єр Криму Дмитро Полонський відмовився від коментарів, переадресувавши кореспондента в прес-службу російського президента.

Як пише РБК, Крим Путін традиційно відвідує в серпні. У 2014 році він виступав перед членами Федеральних зборів і спілкувався з діячами культури, а рік тому він занурювався на батискафі на дно Чорного моря біля берегів півострова.

Варто відзначити, що його візит має відбутися через два тижні після того, як ФСБ Росії затримала "українських диверсантів".

Як відомо, у середу, 10 серпня, російська ФСБ поширила заяву, про начебто дві спроби українських військових напасти на Крим та влаштувати там теракти, під час яких загинули російський військовий і боєць ФСБ.

Український Генштаб назвав ці заяви провокацією, а секретар РНБО Олександр Турчинов – істеричними і брехливими.

"Українська правда" у Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...