Колишній помічник Ківалова будує будинок російському генералові – ЗМІ

Четвер, 18 серпня 2016, 15:53

Компанія "М-2", співвласником якої є українець Мирон Кастран, будує будинок у Підмосков'ї начальнику Головного управління МВС Москви Анатолієві Якуніну.

Про це повідомляє російське видання The New Times.

За даними видання, мова йде про величезний особняк з дорогих матеріалів. Один з будівельників, з якими поспілкувалися журналісти, оцінив вартість будівництва без врахування земельної ділянки в півмільйона доларів.

Фото: The New Times
Фото: The New Times

Крім будинку Якуніна, компанія Кастрана побудувала кілька особняків для чиновників у Одинцовському районі Московської області, клубний готель у Нальчику (столиця Кабардино-Балкарії) і новий навчальний корпус Російського університету кооперації в підмосковних Митищах.

Співвласником фірми "М-2" разом з Кастраном є росіянка Марина Макарова. Також у неї з 2014 року є спільний бізнес з молодшим сином Кастрана Євгеном – ТОВ "Проектстройсервис".

Видання нагадує, що Мирон Кастран є співзасновником української будівельної компанії "Розкішні будинки Україна", яка, зокрема, будувала елітні будинки в Козині під Києвом – VIP-селищі, в якому, зокрема, живе президент Петро Порошенко.

Як відомо, Кастран значився помічником депутата від Партії регіонів Сергія Ківалова у 7 скликанні Верховної Ради.

Також, за даними ЗМІ, саме Кастран побудував для Ківалова знаменитий "замок Гаррі Поттера" в Одесі з тенісним кортом і причалом для яхт.

 

Крім того, фірма Кастрана за часів Януковича отримувала замовлення і від державних структур.

Українська правда

"Українська правда" у Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування