Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Прикордонники затримали 2 осіб, які везли на Донбас багато готівки

П'ятниця, 19 серпня 2016, 08:58

Прикордонники затримали двох осіб, які намагалися провезти на окуповану частину Донбасу велику суму коштів та продукти.

Про це повідомляє Державна прикордонна служба України у зведенні за останню добу щодо ситуації на контрольних пунктах в'їзду-виїзду на лінії розмежування.

"У контрольних пунктах в’їзду-виїзду "Гнутове" та "Новотроїцьке" прикордонники спільно з працівниками фіскальної служби затримали 2 громадян України, які намагалися незаконно перемістити через лінію розмежування гроші у розмірі 1 500 доларів США та 12,5 тисяч гривень, банківські картки і косметику, а також виявили один автомобіль, яким на неконтрольовану територію перевозили м’ясо з порушенням правил переміщення вантажів через КПВВ", – йдеться у повідомленні.

Зранку 19 серпня для перетину лінії розмежування через КПВВ "Зайцеве" на в'їзд з неконтрольованої території перебувало 90 автомобілів, а в зворотному напрямку – 200.

У контрольному пункті "Мар’їнка" на в’їзд очікувало 200 транспортних засобів, а на виїзд 250 автівок.

У "Новотроїцькому" та "Гнутовому" очікували оформлення 30 та 40 авто на в’їзд 20 і на виїзд 25 машин.

Загалом за останню добу контрольні пункти перетнуло 33,3 тисячі осіб та 5 тисяч транспортних засобів, зазначають прикордонники.

Крім того, через КПВВ "Новотроїцьке" прослідувало декілька транспортних засобів із гуманітарним вантажем промислових товарів. Вантажівки від регіонального Представництва Управління  Верховного Комісара ООН у справах біженців в Білорусі, Молдові та Україні прямували до Донецька.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...