У Києві п'яний водій врізався в стовп, тікаючи від патрульних

Субота, 20 серпня 2016, 17:57

Водій Range Rover з ознаками алкогольного сп’яніння намагався підкупити київських патрульних, а потім при спробі втекти врізався в стовп.

Як повідомляє Патрульна поліція України на своїй сторінці в Facebook, близько 6 години ранку 20 серпня на проспекті Бажана інспектори зупинили Range Rover та помітили ознаки алкогольного сп’яніння у чоловіка за кермом.

 

Чоловіку запропонували пройти перевірку на алкотестері. Коли патрульний відчинив двері до службового автомобіля, водій Range Rover вкинув туди 2 купюри по 500 гривень. Патрульні попередили чоловіка, що його дії є незаконними і його буде притягнуто до відповідальності.

Почувши це, він ускочив до своєї автівки та натиснув на газ. Почалось переслідування. Утікач на величезній швидкості їхав у напрямку міста Бориспіль.

 

На якусь мить охоронці порядку втратили автомобіль з поля зору, а коли наздогнали, побачили розбитий автомобіль біля рекламного стовпу на Харківській площі.

Постраждали 4 чоловік — водій та пасажири. Одну з пасажирок довелось вирізати з пошкодженого транспортного засобу, йдеться в повідомленні.

Водієм-порушником займаються слідчі.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...