24 серпня у Києві перекриють рух і закриють дві станції метро

Неділя, 21 серпня 2016, 10:49

24 серпня у зв’язку з відзначенням Дня Незалежності у центральній частині та в районах міста планується обмеження руху транспорту на час проведення святкових заходів.

Про це повідомляє прес-служба Київської адміністрації.

Зокрема, з 8:00 передбачено тимчасове закриття входу та виходу зі станцій метро "Майдан Незалежності" та "Хрещатик" на вулицю Інститутську до завершення урочистих заходів у центрі міста.

Також буде обмежено рух транспорту на час проходження колон військової техніки до місця проведення Параду військ і під час самого параду:

• з 7:20 до 8:00 за маршрутом слідування 1-ї колони: парк військової частини А0222 – вулиця Маршала Рибалка – вулиця В’ячеслава Чорновола – виїзд на проспект Перемоги – вулиця Старовокзальна – вулиця Жилянська.

Після заходу: Володимирський узвіз – вулиця Петра Сагайдачного – вулиця Межигірська – вулиця Спаська – вулиця Нижній Вал – вулиця Глибочицька – вулиця В’ячеслава Чорновола – вулиця Маршала Рибалка – парк військової частини А0222.

• з 6:30 до 8:00 за маршрутом слідування 2-ї колони: аеродром Авіант-1 – вулиця Академіка Туполєва – вулиця Стеценка – вулиця Данила Щербаківського – проспект Перемоги.

Після заходу: Європейська площа – Петровська алея – Паркова дорога – Дніпровський узвіз – Набережне шосе – вулиця Набережно-Хрещатицька – вулиця Верхній Вал – вулиця Нижній Вал – вулиця Глибочицька – вулиця В’ячеслава Чорновола – проспект Перемоги – вулиця Академіка Туполєва – аеродром Авіант-1.

• з 8:00 до закінчення заходу за маршрутом слідування 1-ї колони: вулиця Жилянська (на ділянці від вулиці Володимирської до вулиці Великої Васильківської) – вулиця Велика Васильківська – площа Льва Толстого – Бессарабська площа – Майдан Незалежності – вулиця Хрещатик.

• 2-ї колони: вулиця Жилянська (на ділянці від вулиці Володимирської до вулиці Великої Васильківської) – вулиця Велика Васильківська – площа Льва Толстого – Бессарабська площа – Майдан Незалежності – вулиця Хрещатик.

Крім того, 24 серпня тимчасово обмежать рух транспорту на вулиці Володимирській (на ділянці від вулиці Рейтерської до вулиці Великої Житомирської), у провулку Георгіївському, провулку Рильському, вулиці Софіївській (від Михайлівського провулку до вулиці Володимирської),Володимирському проїзді, вулиці Алли Тарасової, Софійській площі, Михайлівській площі, вулиці Трьохсвятительській, Європейській площі.

А також вулицях Малій Житомирській (від Михайлівського провулку до Володимирського проїзду), Володимирській (від вулиці Льва Толстого до вулиці Богдана Хмельницького), Терещенківській (від вулиці Льва Толстого до бульвару Тараса Шевченка), Інституцькій (від Хрещатика до вулиці Шовковичної), вулиці Городецькій (від Хрещатика до вулиці Ольгинської), бульварі Тараса Шевченка (від вулиці Леонтовича до вулиці Терещенківської і ділянці від Хрещатика до Пушкінської).

Вулицях Богдана Хмельницького (від вулиці Хрещатик до вулиці Пушкінської), Прорізній (на ділянці від Хрещатика до Пушкінської),Михайлівській (від Хрещатика до Костьольної), Інститутській (від Банкової до Ольгинської), Ольгинській, Станіславського, Банковій, Лютеранській (від Шовковичної до Заньковецької), Заньковецькій, Круглоуніверситетській, площі Івана Франка, Бессарабській площі.

Вулицях Десятинній (від Михайлівської площі до Володимирської),Великій Житомирській (від Михайлівської площі до Володимирської),Набережно-Хрещатицькій (від Ігорівської до Бричевого Току), Боричів Тік(від Набережно-Хрещатицької до Петра Сагайдачного).

Окрім того, обмежать рух транспорту на час проведення третього щорічного легкоатлетичного "Забігу у вишиванках":

•  з 7:00 до 13:00 на Русанівській набережній (на ділянці від вулиці Ентузіастів до проспекту Возз’єднання);
•  з 9:00 до 12:00 на Дніпровській набережній (на ділянці від проспекту Возз’єднання до вулиці Княжий Затон, 21).

Також рух транспорту буде обмежено з 6:00 до 20:00 для проведення фестивалю "Печерський вернісаж" на вулиці Івана Мазепи (від станції метро "Арсенальна" до готелю "Салют").

Відзначається, що на час дії обмежень у місцях проведення заходів будуть внесені зміни в роботу громадського транспорту.

Як відомо, згідно з розпорядженням КМДА, парад військової техніки запланований на 10:00.

Українська правда. Київ 

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування