У Харкові військовий стріляв з автомату в таксі

Неділя, 21 серпня 2016, 14:04

У Харкові затримали військового, який вистрілив з автомату у вікно автомобіля таксі.

Як повідомляє в неділю патрульна поліція Харкова, напередодні під час патрулювання до екіпажу звернувся водій таксі, який розповів, що до його колеги, іншого водія таксі, сів чоловік у камуфляжній формі з автоматом АКС-74У та під час руху почав поводитися неадекватно та здійснив постріл з автомату у вікно автомобіля таксі, в якому їхав.

 

Патрульні негайно виїхали на місце можливого знаходження автівки, де помітили її та простежили за нею. На вулиці Тракторобудівників, коли водій зупинився, патрульні витягли правопорушника з автомобіля.

 

Як з'ясувалось, чоловік мав ознаки алкогольного сп'яніння. Інспектори виявили при поверхневій перевірці особи автомат АКС-74У, патрони для автомату та споряджений патронами магазин.

 

На місце події приїхала слідчо-оперативна група. Наразі подією займаються слідчі.

 

Як повідомили "Інтерфакс-Україна" в регіональному медіа-центрі Міністерства оборони, затриманий - військовослужбовець-контрактник, учасник бойових дій.

За попередньою інформацією, в результаті інциденту ніхто не постраждав.

Поліцейські передали затриманого представникам Харківського зонального відділу військової служби правопорядку.

"Його помістили на гауптвахту, де він в даний час і перебуває. Йому інкримінується дезертирство і замах на вбивство. Розслідуванням займається військова прокуратура", - сказали в регіональному медіа-центрі.

Співрозмовник агентства також повідомив, що за попередніми даними, чоловік залишив частину зі зброєю в суботу ввечері.

"У зв'язку з цим буде проведено також службове розслідування, щоб з'ясувати, як він міг залишити територію частини зі зброєю", - сказали в регіональному медіа-центрі.

Українська правда 


Всі фото патрульної поліції Харкова

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування

Читайте УП В Google News

Усі новини...