АТО: Бойовики б'ють з забороненої зброї на всіх напрямках

Вівторок, 23 серпня 2016, 07:38

За минулу добу бойовики в зоні АТО відкривали вогонь 54 рази: 22 - на Донецькому, 20 - на Маріупольському і 12 - на Луганському напрямках.

Про це прес-центр штабу АТО повідомляє на сторінці в Facebook.

На Донецькому напрямку з важкої артилерії бойовики обстріляли Новобахмутівку.

Реклама:

"Поблизу Верхньоорецького ворог застосував міномети калібру 120 мм. В Авдіївці та Новоселівці Другій супротивник відкривав вогонь з мінометів, гранатометів та кулеметів великого калібру, у Пісках, Троїцькому та Кам’янці з гранатометів різних систем, а в Луганському задіяв БМП та великокаліберні кулемети", - йдеться в повідомленні.

 В районі Авдіївки активізувався снайпер бойовиків.

На Маріупольському напрямку терористи з мінометів калібру 120 мм відкривали вогонь по позиціях ЗСУ в Мар'їнці та Красногорівці. По силах АТО в Широкино бойовики неодноразово вели вогонь з мінометів калібру 82 мм і гранатометів.

ВІДЕО ДНЯ

У Гнутовому, Водяному та Новотроїцькому сепаратисти застосували гранатомети і кулемети, а в Гранітному - стрілецьку зброю.

"Снайперська активність на цьому напрямку зафіксована у Широкиному, Гнутовому та поблизу Мар’їнки", - відзначили в штабі.

На Луганщині ввечері бойовики відкрили вогонь з гранатометів і стрілецької зброї в Лопаскиному.

У Кримському терористи стріляли з мінометів 120 мм калібру і гранатометів, також там "працював" снайпер.

По українських позиціях в районі Трипілля бойовики випустили 6 снарядів з артилерійської установки 152 мм калібру. Поблизу Золотого бандити вели вогонь з автоматичних станкових гранатометів і кулеметів великого калібру.

В Станиці Луганській крім мінометів, гранатометів і великокаліберних кулеметів, бойовики задіяли БМП. Також там бив снайпер.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування