Марушевська: суд щодо незаконних дій Насірова буде 28 вересня

Вівторок, 23 серпня 2016, 17:42

Очільниця одеської митниці Юлія Марушевська заявляє, що керівник ДФС Роман Насіров призначає на посади в області людей без її відома.

Про це вона написала на своїй сторінці у Facebook.  

"Роман Насіров продовжує свавілля з призначенням людей на Одеську митницю без нашого відома. Провівши незаконний конкурс він сам собі визначив двох начальників постів: одного в Григорівці, другого — в Білгород-Дністровську", - написала вона.

Вона зазначила, що конкурс на посади начальників митних постів, а також створення конкурсних комісій належить до компетенції митниці.

"Суд щодо незаконних дій Романа Насірова призначений на 28 вересня. Крім того, Одеська митниця подає клопотання до суду щодо недопущення призначення переможців незаконного конкурсу на начальників митних постів Одеської області", - написала вона.

"Доб'ємося, щоб конкурс Насірова анулювали і проведемо повноцінний, відкритий конкурс на посади начальників постів з залучення спеціалістів від бізнес-асоціацій та активістів громадських організацій", - додала Марушевська.

Як відомо, 13 липня керівниця Одеської митниці Юлія Марушевська подала два позови до суду на голову Державної фіскальної служба Романа Насірова.

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...