Від обстрілу Авдіївки пошкоджено житловий будинок та гараж

Середа, 24 серпня 2016, 18:09

Внаслідок нічого обстрілу Авдіївки руйнувань зазнав житловий будинок та гараж на проспекті Індустріальний.

Про це повідомив прес-офіцер української сторони СЦКК Вадим Бакай в ефірі каналу "112 Україна".

За його словами, бойовики обстріляли з танків та мінометів калібром 120 мм центральну частину міста Авдіївка з напрямків населених пунктів Ясинувата та Яковлівка.

"Руйнувань зазнали будівлі по проспекту Індустріальний. Внаслідок влучання танкового боєприпасу в гараж, де зберігалася автомобільна техніка, пошкоджено дах споруди та виведено з ладу автомобіль марки "Газель". По цьому ж проспекту прямим влучанням танкового снаряду зруйновано частину 4 поверху житлового будинку. На прилеглій території ушкоджень зазнали будівлі господарського призначення", - повідомив Бакай.

Він також сказав, що декілька 125-мм снарядів влучили в залізничну станцію, що призвело до зупинки руху як пасажирських, так і вантажних потягів.

"Спостережна група української сторони СЦКК задокументувала всі ці кричущі факти грубого порушення режиму припинення вогню та застосування забороненого Мінськими угодами озброєння з боку незаконних збройних формувань ОРДО. Документи фотофіксації терміново були передані спеціальній моніторинговій місії ОБСЄ в Україні", - підкреслив прес-офіцер.

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування