На День Незалежності бойовики порушили "тишу" 43 рази

Середа, 24 серпня 2016, 19:00

24 серпня російські окупаційні війська порушили режим "тиші" 43 рази, застосувавши під час обстрілів танки, артустановки та міномети. 

Про це повідомили у прес-центрі штабу АТО ввечері у середу. 

"На Донецькому напрямку супротивник з опівночі гатив з артустановок 122 мм калібру по Троїцькому та Луганському. Авдіївка, Світлодарськ та Невельське потерпали від мінометних обстрілів, в тому числі із забороненого 120 мм калібру, в районі Авдіївки зафіксовано понад три десятки пострілів з ворожих танків", - повідомили у штабі.

На Маріупольському напрямку ворог застосував важку артилерію, випустивши біля 120 снарядів по Широкиному.

По позиціях у Новогригорівці, Широкиному та Старогнатівці противник вів вогонь з мінометів 120 калібру, 82 мм калібр застосував по Мар’їнці та Красногорівці, гранатомети задіяв у Водяному, а в Новотроїцькому відкрив снайперський вогонь.

На Луганщині противник з важкої артилерії калібру 152 мм випустив півсотні снарядів по укріпленнях у Калиново-Попасному, Новозванівці, Жолобку та Новотошківську, ще 15 калібру 122 мм застосував по Кримському.

"У Новоолександрівці ворог неодноразово відкривав вогонь з гранатометів, кулеметів великого калібру та стрілецької, у тому числі снайперської, зброї. У Золотому вогонь вівся з великокаліберних кулеметів. По позиціях в Кримському окупанти застосували танки", - зазначили у прес-центрі штабу АТО.

Українська правда

"Українська правда" в Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування