На Миколаївщині перекривали трасу: вимагають ремонту доріг

Субота, 27 серпня 2016, 12:32

У Миколаївській області мешканці н.п. Новий Буг з 6:00 до 7:30 у суботу перекривали трасу державного значення "Дніпропетровськ - Миколаїв".

Як повідомляє місцеве видання "Никвести", люди вимагають негайного ремонту дороги, як обіцяв глава Мінінфраструктури Володимир Омелян. 

На місце акції привезли бетонні блоки, але так їх і не задіяли. 

Акція проходила на околиці Нового Бугу, на місці перебували співробітники поліції, які запевнили, що через короткочасність акції кримінальне провадження за перекриття дороги не відкриватимуть. 

"Після консультації з обласним управлінням автодоріг було ухвалено рішення дорогу розблокувати і чекати приходу ремонтної техніки", - йдеться у повідомленні.

 
фото "Никвести"
 

Раніше у Миколаївській області мешканці Нового Бугу перекривали трасу Н-11 "Миколаїв-Дніпропетровськ", вимагаючи якнайшвидшого початку ремонту дорожнього покриття.  За фактом перекриття дороги відкрито кримінальне провадження. 

Після наради із голови Миколаївскьої ОДА із заступником міністра інфраструктури стало відомо про рішення обмежити рух великовантажного транспорту на дорогах державного значення Миколаївщини.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування

Читайте УП В Google News