Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

АТО: Бойовики били 76 разів, стріляли з забороненої зброї

Понеділок, 29 серпня 2016, 07:42

За минулу добу бойовики 76 разів відкривали вогонь по підрозділах сил АТО: 37 обстрілів зафіксовано на Донецькому напрямку, 27 - на Маріупольському і 12 - на Луганському.

Про це прес-центр штабу АТО повідомив на сторінці в Facebook

На Донецькому напрямку з важкої артилерії 152 мм калібру бойовики били по Архангельському. По Авдіївці сепаратисти випустили більше сотні снарядів калібру 122 мм, також тут вони стріляли з танків. Три снаряда калібру 122 мм влучили по Пісках.

На ділянці Авдіївка-північні окраїни Горлівки бойовики активно били з мінометів, в тому числі забороненого 120 мм калібру, гранатометів різних систем і великокаліберних кулеметів.

В районі Світлодарської дуги бандити вели вогонь з мінометів 82 мм калібру і задіяли бойові машини піхоти, по Новоселівці Другій - завдали удару з протитанкового ракетного комплексу. По укріпленнях в Луганському, Пісках і Авдіївці бойовики застосували зенітні установки. По силах АТО в Пісках і Опитному стріляв снайпер.

На Маріупольському напрямку бойовики випустили понад 60 артилерійських снарядів калібру 122 мм по Широкиному, ще близько семи - по українських укріпленнях в Талаківці.

У Мар'їнці, Тарамчуку, Красногорівці і Талаківці терористи вели мінометний, гранатометний і кулеметний вогонь. Широкино, Водяне, Новотроїцьке і Гнутове обстрілювали з гранатометів різних систем і великокаліберних кулеметів, в Новогригорівці і Старогнатівці били з автоматичних станкових гранатометів.

У Мар'їнці бойовики били з БМП, також тут і в Широкиному "працював" снайпер.

На Луганщині по українських позиціях в Новоолександрівці, Новозванівці і Жовтому сепаратисти вели гранатометний вогонь, в Золотому - били зі стрілецької зброї.

По Станиці Луганській бойовики стріляли з мінометів 82 мм калібру, гранатометів різних систем, великокаліберних кулеметів і стрілецької зброї. Поблизу українських позицій в Новоолександрівці активізувався снайпер.

Двічі був зафіксований проліт безпілотників.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування