У Херсоні хочуть відправити у відставку голову облради

Вівторок, 30 серпня 2016, 20:28

Депутати облради з фракцій "ВО "Батьківщина", "Радикальної партії Олега Ляшка", "Опозиційного блоку", "Укропу" та "Нашого краю" вимагають відставки Андрія Путілова з посади глави обласної ради.

Раніше вони наполягали на заслуховуванні на сесії звіту Путілова, повідомляє Укрінформ.

"Ми будемо виносити питання вже не про звіт, а про відставку пана Путілова", - заявив представник депутатської фракції "ВО "Батьківщина" в обласній раді Владислав Мангер у вівторок на спільному засіданні депутатських комісій, що відбулося у депутатській кімнаті облради, замість анонсованої на 30 серпня позачергової сесії обласної ради.

На самому початку засідання представник фракції "Наш край" Віталій Булюк зробив офіційну заяву про прийняте цією фракцією рішення щодо нинішнього очільника Херсонської облради.

"Ми однозначно голосуємо за відставку Андрія Станіславовича Путілова. Але хочемо це зробити в законно встановлений строк 9 числа (вересня)", - сказав Булюк.

Як відомо, у Херсоні у вівторок не відбулася анонсована розпорядженням першого заступника голови Херсонської обласної ради Василя Зеленчука позачергова сесія облради, на якій мали розглянути питання про звіт голови ОДА та скасувати рішення Херсонської обласної ради №1266 від 05.06.2015 року, де було прийнято проект перспективного плану формування територіальних громад Херсонської області.

У зв'язку з тим, що 5 з 25 депутатів облради, які підписали звернення про необхідність проведення позачергової сесії, відкликали згодом свої підписи, організатори сесії вирішили провести 30 серпня замість неї спільне засідання депутатських комісій.

Це засідання у присутності представників ЗМІ тривало  близько півгодини. 

А потім депутати вирішили зробити своє засідання закритим і проголосували за видалення усіх представників ЗМІ із депутатської кімнати.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування