Перша премія "УП100. Сила жінок". Встигніть придбати квитки

АТО: Бойовики відкривали вогонь 75 раз, застосовували важку зброю

Середа, 31 серпня 2016, 07:48

У зоні АТО за минулу добу бойовики 75 разів відкривали вогонь по позиціях ЗСУ: 24 рази на Донецькому, 25 - на Маріупольському і 26 - на Луганському напрямках.

Про це прес-центр штабу АТО повідомив на сторінці в Facebook.

На Донецькому напрямку на початку доби бойовики двічі застосували артилерійські установки по Новгородському.

 "Із 120 мм мінометів ворог вів вогонь по позиціях у Верхньоторецькому та Пісках, з мінометів калібру 82 мм, гранатометів та великокаліберних кулеметів бив по захисниках Авдіївки, Луганського, Зайцевого та Пісків, у Світлодарську теж застосував міномети калібру 82 мм, а у Майорську гранатомети та стрілецьку зброю", - йдеться в повідомленні.

У Луганському і Зайцевому сепаратисти задіяли бойові машини піхоти.

На Маріупольському напрямку бойовики також застосували важку зброю.

"Так по укріпленнях в Карасногорівці на початку доби противник випустив з артилерійських установок понад п’ять десятків снарядів калібру 122 мм, а Широкине вже ввечері накрив півсотнею снарядів калібру 152 мм, пізніше здійснивши тут ще біля восьми десятків пострілів з БМП", - відзначили в штабі

Водяне, Гнутове і Лебединське бойовики обстріляли з 120 мм мінометів.

Міномети калібру 82 мм, гранатомети, великокаліберні кулемети і стрілецьку зброю терористи застосували по Широкиному.  У Красногорівці, Талаківці і Тарамчуку вони били з мінометів.

У Мар'їнці, крім гранатометів, кулеметів великого калібру і стрілецької зброї, бандити застосували БМП. Також в Мар'їнці та Гнутовому стріляв снайпер.

На Луганщині з важкої артилерії калібру 152 мм бойовики обстрілювали Новозванівку і Новоолександрівку.

З артилерії калібру 122 мм сепаратисти били по українським укріпленням в Попасній.

"З мінометів, гранатометів та стрілецької зброї вогонь вівся у Новоолександрівці та Станиці Луганській, в районі Щастя та Жовтого супротивник відкривав вогонь з мінометів калібру 120 мм, гранатомети та кулемети задіяв у Новозванівці, Кримському та Золотому", - повідомили в штабі.

Також в Жовтому активізувався снайпер бойовиків.

"Українська правда" у Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування