Перша премія "УП100. Сила жінок". Встигніть придбати квитки

Школи самостійно визначають формат Першого дзвоника - влада Києва

Середа, 31 серпня 2016, 09:52

Навчальні заклади Києва самостійно визначають формат проведення свята Першого дзвоника.

Міська влада на це не впливає, наголошується у листі департаменту освіти і науки Київської міської держадміністрації від 29 серпня, опублікованому на сайті КМДА.

 

"Ми прагнемо позбутися пережитків радянського минулого і дати можливість школам самостійно визначати формат свята Першого вересня, і це не обов’язково має бути лінійка", – сказала заступник голови КМДА Ганна Старостенко в коментарі журналістам.

Між тим, перший заступник голови КМДА Геннадій Пліс у четвер, 1 вересня, о 8:30  буде на святі першого дзвоника у Ліцеї інформаційних технологій №79.

Там він спільно з начальником філії Головного управління ВАТ "Ощадбанк" по місту Києву та Київській області Сергієм Крючковим та директором MasterCard Europe в Україні Вірою Платоновою вручить 11-класникам картки учня.

"Гості свята розкажуть про можливості використання картки та разом зі школярами проведуть її тестування", – інформує КМДА.

Відомство також закликає водіїв бути особливо обережними у зв’язку з початком шкільної пори та зменшувати швидкість руху до безпечної при переїзді пішохідних переходів, зупинок громадського транспорту, а також поблизу навчальних закладів.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування