Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

У ФСБ повідомили про затримання 50 громадян на адмінкордоні з Кримом

Середа, 31 серпня 2016, 10:35

ФСБ Росії повідомляє, що з початку року в пунктах пропуску на адміністративному кордоні анексованого Криму і України було затримано близько 50 громадян, "які перебувають в міжнародному, федеральному або міждержавному розшуку".

Про це повідомляє в середу РИА Новости, посилаючись на прес-службу відомства.

"З початку року співробітниками прикордонного управління ФСБ Росії по Республіці Крим в ході здійснення своєї службової діяльності виявлено та передано компетентним органам близько 50 громадян, які перебувають в міжнародному, федеральному або міждержавному розшуку", – йдеться в повідомленні.

У ФСБ заявляють, що за минулий тиждень співробітники управління затримали двох громадян, які перебувають у федеральному розшуку за ініціативою органів внутрішніх справ.

"На автомобільному пункті пропуску "Армянськ" виявлено громадянин України, який перебуває у федеральному розшуку за ініціативою ростовських правоохоронців", – зазначено в повідомленні.

"У пункті пропуску "Перекоп" був затриманий громадянин України, який прямував з Києва до Севастополя як пасажир іномарки. За версією правоохоронців, 24-річний громадянин України вчинив одразу два кримінально караних діяння, які класифікуються за ч. 2 ст. 159 (Шахрайство) та ч. 2 ст. 160 (Привласнення та розтрата) КК РФ. Обидвох затриманих передано поліції кримського міста Армянськ", – заявляють у ФСБ.

Як відомо, нещодавно Росія не пустила на територію окупованого Криму адвоката активістів Євромайдану Євгенію Закревську.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Реклама: