Перша премія "УП100. Сила жінок". Встигніть придбати квитки

ГПУ розслідує хабарництво в прокуратурі Київщини: є двоє затриманих

Середа, 31 серпня 2016, 14:28

Генеральна прокуратура проводить досудове розслідування в кримінальному провадженні за фактом вимагання та одержання хабара працівниками органів прокуратури Київської області.

Про це інформує у середу прес-служба ГПУ.

Досудове розслідування встановило, що ряд працівників прокуратури Києво-Святошинського району Київської області за попередньою змовою з іншими невстановленими наразі службовими особами прокуратури вимагали неправомірну вигоду від представника суб’єкта господарювання за зняття арешту з банківського рахунку, накладеного в іншому кримінальному провадженні.

За місцем проживання підозрюваних вилучено кошти, які є предметом неправомірної вигоди, а також 14 засобів зв’язку та комп’ютерну техніку.

Двох працівників прокуратури затримано. 30 серпня 2016 року їм повідомлено про підозру.

Наразі вирішується питання про обрання запобіжного заходу.

Тривають слідчі дії, спрямовані на викриття та притягнення до кримінальної відповідальності усіх осіб, причетних до вчинення корупційного злочину.

Як повідомлялось, 29 серпня 2016 року за підозрою у вимаганні та одержанні хабара в розмірі понад 375 тис грн затримано працівника прокуратури Києво-Святошинського району Київської області.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування