Перша премія "УП100. Сила жінок". Встигніть придбати квитки

У Путіна заявляють, що їм достатньо і "великої двадцятки"

Середа, 31 серпня 2016, 15:07

У Москві задоволені участю Росії у роботі "великої двадцятки", оскільки цей формат дозволяє їй повністю реалізувати своєї потенціал.

Про це заявив прес-секретар президента РФ Дмитро Пєсков, коментуючи заяву глави МЗС Німеччини Франка-Вальтера Штайнмайера про умови повернення РФ у формат G8, передає "Інтерфакс-Україна".

"Що стосується проблематики "вісімки", то тут головним є те, що в Москві задоволені форматом "двадцятки", який дозволяє отримувати найбільш повний зріз поглядів провідних економік світу на перебіг передвиборних процесів, який найбільш повно відображає розстановку сил, дозволяє Росії найбільш повно розкривати свій потенціал", - сказав він.

На прохання уточнити, чи означає це, що російській стороні вистачає участі в G20 і вона не рветься в G8, Пєсков сказав: "Російська сторона зараз абсолютно задоволена форматом" двадцятки".

Як відомо, очільник МЗС Німеччини виступив за повернення Росії до складу G8, проте зазначив, що про це можна говорити після позитивного зрушення у Сирії і Донбасі.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування