Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Росіяни відновили пропуск ще на двох пунктах, але тільки в бік Криму

Неділя, 7 серпня 2016, 15:51

Російська окупаційна влада відновила пропускні операції в напрямку Криму в пунктах пропуску, що навпроти КПВВ "Каланчак" та "Чаплинка".

Про це йдеться у повідомленні Державної прикордонної служби України.

"Близько 14:30 в пунктах пропуску на окупованій території  АР Крим, що навпроти КПВВ "Каланчак" та "Чаплинка", російська окупаційна влада відновила пропускні операції. Але тільки для тих осіб і транспортних засобів, які прямують на ТОТУ АР Крим", - повідомили прикордонники.

За їх інформацією, наразі окупанти не пропускають осіб та транспортні засоби, які рухаються із півострова.

У зв’язку з цим, Державна прикордонна служба радить громадянам, які планують поїздку у даному напрямку, не вирушати у подорож без крайньої на те необхідності.

Зазначається також, що проїхати  в обох напрямках громадяни можуть у КПВВ "Чонгар", роботу якого відновлено близько 11-ї години.

Як відомо, 7 серпня близько 7:00 російська окупаційна влада із невстановлених причин призупинила здійснення пропускних операцій громадян та транспортних засобів на адмінмежі з Кримом.

Повідомлялося, що на півночі Криму в районі міст Армянськ та Джанкой помічено скупчення військової техніки РФ, Джанкой очеплений військовими з танками та іншою технікою.

Пропускні операції у напрямку КПВВ "Чонгар" було відновлено російською окупаційною владою близько 10:50. 

"У напрямку контрольних пунктів в’їзду-виїзду  "Чаплинка" та "Каланчак" пропуск осіб та транспортних засобів не здійснюється", - повідомляли тоді у ДПСУ.

Пояснення і коментарі підконтрольної Росії влади Криму щодо ситуації, що склалася, відсутні.

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...