Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Справа Грабовського: підозрювані зізнались у ще одному вбивстві

Неділя, 11 вересня 2016, 06:02

Підозрювані у вбивстві адвоката російського ГРУшника Юрія Грабовського Максим Чмільов і Артем Яковенко визнали свою провину і зізнались у вбивстві ще однієї людини, справу щодо обох епізодів буде передано в суд наступного тижня.

Про це заявив адвокат потерпілої Ольги Грабовської Ігор Черезов, повідомляє Цензор.НЕТ.

"Я ознайомився з матеріалами справи. Підозрювані дали свідчення. Також вони зізналися і у ще одному вбивстві - літнього громадянина України, його вбивали з метою пограбування. Докази зібрано, на мою думку, у повному обсязі", - сказав Черезов.

За словами Черезова, вже наступного тижня, справа буде направлена до суду. Проте поки невідомо, в який саме. Адже Грабовського вбили в Жашкові, а іншого чоловіка - у Києві.

"Апеляційний суд буде визначати підсудність. Прокуратура швидше за все, буде просити, щоб справу слухали в Києві, ми теж підтримаємо це. Тому що багато свідків у Києві, в Одесі - доставляти їх в Жашків буде незручно", - розповів адвокат.

Як відомо, 25 березня тіло вбитого Грабовського було виявлено в лісі у 27 км від Жашкова Черкаської області.

Раніше прокуратура заявляла, що підозрювані у вбивстві Грабовського примушували його відмовитися від захисту російського військовослужбовця Олександра Александрова.

Однак пізніше, головний військовий прокурор Анатолій Матіос заявив, що професійна діяльність не була причиною вбивства адвоката. Прокуратура вважає, що підсудні вбили адвоката з метою пограбування.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування