Фігурант "справи ОПЗ" виграв суд у НАБУ і зберіг посаду

Понеділок, 12 вересня 2016, 18:57

Солом'янський райсуд Києва відхилив клопотання детективів Національного антикорупційного бюро про відсторонення Миколи Щурікова з посади першого заступника директора Одеського припортового заводу.

Про це сам Щуриков написав на своїй сторінці у Facebook.

"Сьогодні НАБУ програло суд щодо відсторонення мене від посади заступника директора і першого заступника глави правління ПАТ "ОПЗ". Це ще одне підтвердження того, що всі звинувачення на мою адресу безпідставні і сфабриковані. Документ публікую", - написав він.

Як відомо, Апеляційний суд Києва звільнив з-під варти першого заступника директора Одеського припортового заводу Миколу Щурікова. Суд застосував до Щурікова запобіжний захід у вигляді цілодобового домашнього арешту з носінням електронного браслета стеження.

1 серпня Апеляційний суд відпустив під домашній арешт Перелому.

НАБУ підозрює Перелому і Щурікова в розкраданні державної власності, а саме: грошових коштів ОПЗ при закупівлі природного газу у компанії "Енергоальянс".

18 серпня Солом’янський районний суд міста Києва задовольнив клопотання детективів Національного антикорупційного бюро про відсторонення Сергія Переломи від посади голови наглядової ради АТ "Одеський припортовий завод" строком до 14 вересня.

Українська правда

"Українська правда" у Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування