У Севастополі знищили 40 кг "санкційних" сирів і ковбас

Вівторок, 13 вересня 2016, 10:47

Співробітники "Россельхознадзора" і російських силових відомств в ході перевірки виявили і знищили в севастопольському супермаркеті "Меркурій" партію "санкційних" продуктів харчування.

Про це повідомила прес-служба так званої Севастопольської митниці.

"У продажу перебували сири, вершкове масло і м'ясні вироби, вироблені в країнах Європейського союзу і України, загальною вагою понад 40 кг", – йдеться в повідомленні.

Відзначається, що "співробітниками Управління "Россельхознадзора" по Республіці Крим і місті Севастополі дана продукція негайно була знята з реалізації, вилучена та знищена".

У супермаркеті "Меркурій" тривають перевірки. Коментарів керівництва торгового закладу поки немає, - повідомляють "Крим Реалії".

Раніше в анексованій Ялті на складі місцевого підприємства знищили майже три тонни сирної і м'ясної продукції, виготовленої на материковій частині України і в країнах Європи.

У Росії і анексованому нею Криму введено обмежувальні заходи на імпорт продуктів харчування і сільськогосподарської продукції щодо країн, які запровадили раніше санкції проти Москви через її окупацію українського Криму і агресії на сході України.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування

Читайте УП В Google News